PELITUKIVERKOSTO 

Törmäätkö työssäsi digi- ja/tai rahapeliongelmiin? Kohtaatko työtehtäviin liittyen henkilöitä joiden pelaamisessa on jotakin pulmallista? Haluatko seurata mitä pelihaittateemaan liittyen tapahtuu Keski- ja Itä-Suomessa?

Tervetuloa Pelitukiverkostoon. Mukaan pääset tilaamalla puolivuosittain ilmestyvän uutiskirjeemme ja seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietomme löydät täältä.

Uutiskirjearkiston löydät täältä.

 

Pelitukityöryhmät -ruohonjuuritasolla työskentelevien alueellisen yhteistyön kehittäminen

Pelitukityöryhmät tähtäävät alueelliseen (Itä- ja Keski-Suomi) yhteistyöhön peliongelmaisten hoitoa tekevien tahojen sekä ehkäisevän työn edustajien kesken.

Työryhmien tavoitteena on tarjota areena työnohjaukselliseen ja konsultatiiviseen yhteistyöhön, kerätä ja jakaa tietoa ruohonjuuritason työn näkymistä sekä lisätä alueen pelitematiikan kanssa työskentelevien tahojen tietotaitoa ja yhteistyötä. Ajankohtaisen tiedon levittämisen kanavana toimii mm. kerran vuodessa toteutettava Pelitukifoorumi, jonka suunnittelussa ja toteutuksessa alueelliset pelitukityöryhmät on aktiivisesti mukana.

 

Pelitukifoorumi

Pelitukifoorumi on Pelituen verkostoille, peliongelmia työssään kohtaaville ammattilaisille ja järjestöjen edustajille, ja kaikille asiasta kiinnostuneille suunnattu koulutuksellinen tapahtuma jossa pureudutaan pintaa syvemmälle johonkin alueen tarpeista nousevaan teemaan. Tapahtuma järjestetään vuosittain vaihtuvalla teemalla.

Vuoden 2018 Pelitukifoorumin teemana on "Haitallinen netin käyttö".
Pelitukifoorumi järjestetään 8.5.2018 Jyväskylässä.

 

Aiemmat Pelitukifoorumit:

Vuoden 2017 Pelitukifoorumin aiheena oli ”Rahapelaaminen ja peliyhtiöiden vastuullisuus”.

Lataa tästä ohjelma pdf -tiedostona.

Videotallenteet, Pelitukifoorumi 2017